9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Monitorizare firme insolvențe

Casa de avocatură Gociu & Asociații îți pune la dispoziție serviciul de monitorizare firme aflate în insolvență, prin intermediul căruia ai posibilitatea de a verifica dacă o societate parteneră sau potențial parteneră are depusă o cerere de intrare în insolvență, dacă este deja în insolvență și dacă apar notificări referitoare la aceasta în Buletinul Procedurilor Insolvență (BPI).

 

Avocații noștri te pot ajuta și îți pot oferi, de asemenea, serviciul de analiză financiară în cadrul căruia vei obține o radiografie completă despre istoricul Judiciar și Financiar al unei societăți partenere sau potențial partenere, cât și o analiză a scorului de insolvență al acesteia.

 

Înainte de a încheia un business, asigură-te că viitorul tău partener este un bun competitor. Specialiștii noștri îți pot oferi și servicii de monitorizare preinsolvență, în cadrul cărora vei primi notificări în cazul în care pe rolul unei instanțe judecătorești s-a depus o cerere de deschidere a procedurii insolvenței și pentru identificarea potențialelor litigii legate de intrarea în insolvență / faliment a unui client, furnizor sau partener de afaceri.

 

Nu lăsa incertitudinea și hazardul să guverneze asupra viitorului business-ului tău! Programează o ședință de consultanță și solicită serviciul de monitorizare firme insolvențe! Află din timp cu ce parteneri vrei să pleci la drum!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!