9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Opoziții titulari mărci

Opoziția la înregistrarea unei mărci se poate depune în termen de două luni de la momentul publicării mărcii și poate fi formulată de orice persoană interesată. Aceasta trebuie să fie formulată în scris, motivată și cu plata taxelor prevăzute de lege.

 

Protejează-ți marca și apelează la serviciile unui avocat, din cadrul casei de avocatură Gociu & Asociații! Acesta va depune opoziție la înregistrarea unei mărci, în numele titularului. Specialistul nostru se va ocupa de redactarea motivării și de toate demersurile necesare pentru depunerea opozițiilor titularilor de mărci la OSIM.

 

În cazul în care OSIM nu dă o soluție favorabilă opoziției, avocatul nostru se poate ocupa și de depunerea unei contestații împotriva deciziilor OSIM, în termen de 30 de zile de la comunicare. Contestația va fi însoțită de dovezi sub formă de înscrisuri, de dovadă a achitării taxei prevăzute de lege și, eventual, de procură. De asemenea, avocatul biroului Gociu & Asociații îți poate oferi și servicii de reprezentare juridică în cadrul desfășurării procedurii de contestație, care are loc cu citarea părților și care poate fi susținută direct în fața Comisiei.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!