9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Redactare politici, termeni și condiții

”Termenii și condițiile” reprezintă contractul virtual ce se încheie între consumator și magazinul tău online, așa ca această secțiune trebuie să fie nelipsită din cadrul site-ului tău web. Acest contract are rolul de a stabili limitele în care se desfășoară tranzacția de vânzare-cumpărare dintre cele două părți și definește obligațiile pe care fiecare dintre cei doi și le asumă.

 

Un avocat din cadrul casei de avocatura Gociu & Asociatii va poate ajuta cu redactarea, modificarea, actualizarea termenilor și condițiilor si politicii de confidențialitate GDPR pe site-ul web.

 

Specialiștii biroului nostru de avocatură îți pun la dispoziție servicii de consultanță și redactare de termeni și condiții, în conformitate cu specificul magazinului tău online și cu legislația GDPR, privind respectarea confidențialității datelor.

 

Redactarea politicilor de termeni și condiții în acord cu ultimele modificări legislative stau la baza unui contract virtual care garantează practic calitatea serviciilor magazinului online. În cazul în care aceste condiții nu sunt respectate, consumatorul poate sesiza Autoritatea Națională de Protecție a Consumatorului, care poate sancționa magazinul cu amendă.

 

Programează o ședință de consultanță cu unul dintre avocații noștri și asigură-te că ai stabilit contractul cadru de desfășurare a activității magazinului tău online și a relației cu consumatorul, cu respectarea tuturor normelor legislative.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!