9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Reprezentare juridică

Procedeu prin care o persoană, numită ”reprezentant”, încheie un act juridic în numele altei persoane, numita ”reprezentat”, iar efectele actului se produc direct asupra persoanei reprezentate. Dreptul de reprentare izvorăște din lege sau din mandat, deci din convenție.

 

În funcție de întinderea ei, reprezentarea poate fi totală sau generală (se conferă reprezentantului puterea de a face pentru reprezentat toate acele acte juridice, cu excepția celor personale) și parțială (se conferă reprezentantului puterea de a face pentru reprezentat un anumit sau anumite acte juridice determinate).

 

Tipuri reprezentare juridică:

 

  • civil;
  • penal (în acest domeniu, asistența începe în faza de umărire penală, iar reprezentarea continuă sau începe în faza de cercetare judecătorească și în orice etapă procesuală necesară);
  • comercial;
  • familial;
  • muncii etc.

 

Fie că te afli într-un litigiu cu instituții publice, fie că ai nevoie de reprezentare juridică într-unul dintre domeniile de drept menționate mai sus, avocații casei de avocatură Gociu & Asociații îți pot asigura consultanță și reprezentare la cel mai înalt nivel. Avocații noștri au experiență vastă în toate domeniile dreptului și sunt dedicați cauzei clienților lor. Programează-ți o ședință de consultanță și alege specialistul potrivit să te reprezinte!

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!