9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

a

Somație – ordonanță de plată

Ordonanța de plată reprezintă varianta optimă pentru a stopa întârzierea la plată a debitorilor, prin depășirea termenului contractual sau legal, stabilit pentru executare. Această procedură permite creditorilor să obțină rapid și ușor un titlu executoriu.

 

Casa de avocatură Gociu & Asociații are o echipă de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domeniul recuperării creanțelor. În cazul în care ai nevoie de un astfel de serviciu, avocații noștri pot întocmi pentru tine o somație de plată în vederea recuperării obligațiilor de plată.

 

O somație de plată este o procedură care se desfășoară, la cererea creditorului, în scopul realizării de bunăvoie sau prin executare silită a creanțelor certe, lichide și exigibile. Acestea reprezintă obligații de plată a unor sume de bani, asumate prin contract constatat printr-un înscris ori determinate potrivit unui statut, regulament sau altui înscris, însușit de părți prin semnătură ori în alt mod admis de lege și care atestă drepturi și obligații privind executarea anumitor servicii, lucrări sau orice alte prestații.

 

Avocații casei noastre te pot ajuta cu redactarea unor somații de plată. Totodată, profesioniștii noștri te pot ajuta și, în cazul în care ai nevoie de depunerea unei contestații a somației de plată, îți pot oferi asistență și consultanță juridică în toate etapele recuperării creanțelor.

 

Dacă ai nevoie de serviciile unui avocat cu experiență în domeniul recuperării creanțelor (ordonanță de plată), atunci nu mai ezita și programează-ți o ședință de consultanță cu avocații noștri. Aceștia îți pot oferi atât asistență fizică, cât și online. Trimite-ne un mesaj prin e-mail, la office@gociuavocati.ro, prin completarea formularului de pe site sau la numărul de telefon 0372887048. Vei beneficia de toată expertiza și experiența noastră profesională, cât și de onorarii transparente care să reflecte munca depusă și rezultatele obținute.

Ai nevoie de ajutor rapid in chestiuni juridice? Noi suntem Online!