9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

9:00 - 16:00

Program Birou: Luni - Vineri

Sunați acum pentru programări

Facebook

Linkedin

 
Gociu & Asociatii > Blog  > Societatea Civilă de Avocați Gociu și Asociații Oferă Suport pentru Obținerea de Vouchere de Finanțare la EUIPO

Societatea Civilă de Avocați Gociu și Asociații Oferă Suport pentru Obținerea de Vouchere de Finanțare la EUIPO

În contextul actual, protecția proprietății intelectuale este mai importantă ca niciodată, iar Societatea Civilă de Avocați Gociu și Asociații se implică activ în sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) pentru a beneficia de fondurile UE destinate acestui scop. Sub egida Fondului pentru IMM-uri „Ideas Powered for Business”, o inițiativă a Comisiei Europene implementată de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), se oferă finanțare de până la 75% din taxele oficiale pentru înregistrarea mărcilor și designurilor, dar nu mai mult de 1000 de euro.

Avocații noștri, cu experiență în domeniul proprietății intelectuale, vă pot ghida în procesul de aplicare și obținere a acestui suport financiar. Prin intermediul programului, IMM-urile din UE pot proteja eficient drepturile lor, asigurându-se că ideile, produsele, și serviciile lor rămân unice și protejate în fața copierii neautorizate.

Procedura de Aplicare și Beneficii:

  • Analiza eligibilității: Societatea noastră vă ajută să determinați dacă afacerea dumneavoastră poate beneficia de fonduri, explicând criteriile specifice și documentația necesară.
  • Pregătirea documentației: Oferim asistență în pregătirea și depunerea documentelor necesare, cum ar fi extrasul de cont, certificatul de TVA și declarația pe propria răspundere.
  • Depunerea cererii: Gestionăm întregul proces de depunere a cererii de finanțare și ulterior a cererii de marcă sau design.
  • Rambursarea taxelor: După înregistrarea mărcii sau designului și achitarea taxelor, solicităm rambursarea sumelor conform cu voucherul primit, asigurând transferul direct în contul dumneavoastră.

Aceste servicii vizează reducerea sarcinilor financiare și administrative ale IMM-urilor, permițându-le să se concentreze pe creșterea și inovarea în afaceri. Fondurile sunt limitate și se acordă pe principiul „primul venit, primul servit”, așadar este esențial să acționați rapid.

Pentru detalii suplimentare și pentru a începe procedura de obținere a finanțării, vă invităm să ne contactați la adresa de email office@gociuavocati.ro. Echipa Societății Civile de Avocați Gociu și Asociații este aici pentru a vă asigura că drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală sunt protejate eficient și conform cu cele mai noi reglementări europene.

Fara comentarii

Lasa un comentariu